Epson WorkForce DS-70000N

Skener Epson Workforce DS-70000N je A3 skener za dokumente. Unaprijedite rad s dokumentima uz ovaj pouzdan, produkcijski i za mrežu pripremljen skener A3 formata.
Proizvođač: Epson
0,00 (HRK)

Skener Epson Workforce DS-70000N

Epson WorkForce DS-70000N nudi pouzdano, visoko kvalitetno snimanje dokumenata, pretvorbu i distribuciju u sustavu za upravljanje dokumentima. Ovaj skener za dokumente A3 formata idealan je za poduzeća s velikim potrebama za skeniranjem za koji je karakteristična Epsonova ugrađena ploča mrežnog sučelja za više korisnika.

Konstrukcijom koja jamči jednostavnu integraciju u složene IT sustave, ovaj uređaj visokih performansi može skenirati velike serije dokumenata u jednom prolazu, brzo i efikasno. Uz brzinu skeniranja od 70 str./min / 140 sl./min, on će također osigurati izvođenje vrlo zahtjevnih poslova bez napora. Ovaj skener osigurava brzo skeniranje bez poteškoća zahvaljujući automatskom posluživaču dokumenata za 200 stranica A3 formata, dvostrukom skeniranju u jednom prolazu i detekcijom dvostrukih listova.

Ovaj skener i njegove funkcije zajednički može koristiti više korisnika uz ugrađenu ploču mrežnog sučelja. Zajedno s Document Capture Pro rješenjima, ploča mrežnog sučelja omogućit će korisnicima pogodnosti funkcije Push Scan te prilagodbu funkcija posla ‘skeniraj za’ kao što su ‘skeniraj za e-poštu’ ili ‘skeniraj za Microsoft SharePoint®’*2. Ove funkcije omogućuju izvođenje složenih zadataka bez napora.

Document Capture Pro olakšava integraciju ovog skenera dokumenata u sustav za upravljanje dokumentima, čime se ubrzava radni proces i omogućava korisnicima snimanje, pretvorba i distribucija skeniranih podataka virtualno svakog dokumenta u repozitoriju ili sustavu za upravljanje dokumentima.

Document Capture Pro Server odgovor je na potrebe poduzeća koja traže napredne Push Scan funkcije i druge Document Capture Pro funkcije na njihovim uređajima za zajedničku upotrebu bez potrebe za instalacijom softvera na pojedinačnim računalima.

Epson ReadyScan LED tehnologija uklanja potrebu za zagrijavanjem i smanjuje potrošnju energije.

Ključne značajke

  • Vrlo brzo skeniranje: Brzina skeniranja 70 str./min / 140 sl./min.
  • ADF velikog kapaciteta: ADF za 200 stranica A3 formata
  • Bez gnjavaže: Detekcija dvostrukih listova
  • Priprema za mrežni rad: Ploča mrežnog sučelja
  • Push Scan funkcije: Jednostavno skeniranje jednim dodirom*1
Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF + Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 200 stranica
Sučelje Ethernet