Epson WorkForce DS-770

Skener Epson Workforce DS-770 je inovativni poslovni skener. Inteligentni kompaktni skener s automatskim posluživanjem listova čije inovativne pametne značajke jamče visokoučinkovito i brzo skeniranje velikog broja dokumenata.
Proizvođač: Epson
0,00 (HRK)

Skener Epson Workforce DS-770

Iskoristite puni potencijal skeniranja dokumenata

Brzi i inteligentan skener s posluživanjem listova DS-770 idealan je izbor za upravljanje poslovnim dokumentima te nudi izvedbu i svestranost na svjetskoj razini. S mogućnošću skeniranja brzinom do 45 str./min. ili 90 sl./min. pri 300 dpi i rukovanja sa 100 stranica odjednom zahvaljujući svojem automatskom posluživaču dokumenata (ADF), ovaj snažan, kompaktan skener nudi širok raspon opcija rukovanja medijima koje vam omogućuju brzo snimanje, indeksiranje, pohranu i dijeljenje ključnih poslovnih dokumenata.

DS-770 može pomoći vašoj tvrtki da zadrži kontrolu nad ključnim informacijama, poboljšati kvalitetu poslovnih odluka te povećati učinkovitost u radu i postupcima.

Brza, pouzdana obrada informacija

Zbog potrebe za učinkovitom automatizacijom mnogih postupaka u pozadinskom uredu, skener DS-770 dizajniran je za pojednostavljenje vođenja evidencije dok pružaju visoku razinu sigurnosti, pouzdanosti i skalabilnosti.

Tim funkcijama pridonosi mogućnost snimanja visokokvalitetnih slika (300 dpi) velikom brzinom. To se može zahvaliti značajkama za poboljšavanje slike, poput automatskog izrezivanja, automatskog ispravljanja ukošenosti (jasno definirani rubovi) i smanjenja nepravilnosti boja, što izvodi dvojezgreni procesor visokih performansi s ugrađenom funkcijom hardverskog ubrzanja.

Komplet za plošno skeniranje

Naš opcijski komplet za plošno skeniranje posebno je osmišljen za savršenu integraciju sa skenerom DS-770, a zauzima manje prostora na radnom stolu od tradicionalnog plošnog skenera. Omogućuje učinkovito skeniranje različitih medija, kao što su poštanske marke, putovnice, knjige i ostalo.

Moćna tehnologija prikaza slika

S Epsonovim softverom za poboljšanje slika s funkcijama ispravljanja ukošenosti i funkcijama automatskog rotiranja možete jednostavno podesiti slike pri skeniranju. Napredne značajke, poput prepoznavanja crtičnog koda i optičkog prepoznavanja znakova za zone omogućuju razdvajanje dokumenata i jednostavno imenovanje dokumenata.

Dinamično i pouzdano ulaganje dokumenata

Inteligentne značajke, kao što je sustav aktivnih valjaka za razdvajanje, pomažu u sprječavanju naporne pogreške dvostrukog ulaganja, što jamči točno skeniranje i snimanje svakog lista na najkvalitetniji način. Ugrađeni ultrazvučni senzori i postavke dužine papira jamče potpuno pouzdano bilježenje podataka.

Aktivni sustav ulaganja papira u središtu ima inovativan dizajn pretinca za papir koji omogućuje lakše skeniranje stranica uz smanjenje trenja između pretinca i stranice koja se skenira. To omogućuje jednostavniji prolazak medija kroz uređaj i smanjuje pogreške pri ulaganju.

Naša funkcija otkrivanja i preskakanja dvostrukog ulaganja znači da se zahtjevni mediji, kao što su omotnice ili dokumenti s nalijepljenim bilješkama mogu jednostavno i brzo skenirati, dodirom tipke, pri čemu ih sustav neće prepoznati kao pogreške.

Automatsko prepoznavanje nosivog lista

Ako je vaš dokument veći od A4 formata, nepravilnog je oblika, ima pregibe ili je nabran ili je pak fotografija ili vrijedan original za koji ne želite riskirati da se ošteti, možete ga skenirati pomoću nosivog lista. Zahvaljujući pametnim značajkama, skener odmah prepoznaje nosivi list, stoga nema potrebe za prilagođavanjem postavki, čime se štedi dragocjeno vrijeme. Dokumenti A3 formata odmah se prepoznaju i digitalno uvezuju, čime se osigurava visoka kvaliteta skeniranja svaki put.

Ključne značajke

  • Prvi u industriji sa sporim načinom1: Skenirajte zgužvane, dugačke ili osjetljive dokumente bez povećavanja veličine datoteka
  • Sustav aktivnih valjaka za razdvajanje: Sprječava naporna dvostruka ulaganja te jamči skeniranje svakog djelića papira
  • Opcijski komplet za pretvorbu u plošnom skeneru: Omogućuje skeniranje raznih predmeta, od poštanskih maraka do putovnica, knjiga i ostaloga
  • Način automatskog skeniranja: Brzo obrađujte fizičke dokumente u količinama kojima možete upravljati.
  • Opcijsko mrežno sučelje: Jednostavno skeniranje između korisnika, uz push scan i unaprijed određene profile zadataka
Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 100 stranica
Sučelje USB 3.0