Epson WorkForce DS-780N

Skener Epson Workforce DS-780N je umreženi poslovni skener, inteligentni i pouzdani s ugrađenom mogućnošću umrežavanja i pametnim značajkama za brzo skeniranje i protok velikih količina dokumenata.
Proizvođač: Epson
0,00 (HRK)

Skener Epson Workforce DS-780N

Savršeno rješenje za skeniranje za užurbane radne skupine

Siguran i inteligentan DS-780N kompaktni je mrežni skener koji ubrzava radni tijek tako što omogućuje brzo skeniranje i dijeljenje dokumenata putem mreže.

ADF visokog kapaciteta za 100 listova i velika brzina skeniranja od 45 ppm/90 ipm u rezoluciji od 300 dpi omogućuju trenutačno dijeljenje i pohranjivanje skeniranih datoteka. DS-780N pomaže vam steći kontrolu nad kritičnim informacijama, poboljšati radni tijek i povećati učinkovitost rada i obrade.

Sigurna obrada dokumenata i učinkovito upravljanje podacima

Skener DS-780N nudi stvarnu sposobnost umrežavanja na višestrukim lokacijama, a konstruiran je posebno za užurbane radne skupine kojima je potrebno učinkovito skeniranje i dijeljenje dokumenata.

Upotrebom modula za uređivanje autentifikacije za Document Capture Pro Server, IT administratori mogu upravljati različitim zadacima centralno, od profila skeniranja do pravila na korisnički pristup. Ti zadaci mogu biti dostupni putem kontrolne točke na dodir skenera na različite načine, uključujući korisnički identitet i lozinku, LDAP aktivni direktorij, prijavu putem identifikacijske kartice i PIN-a, što osigurava da se pravi zadaci dodjeljuju pravim korisnicima.

Interaktivni dodirni zaslon

Interaktivna dodirna kontrolna ploča čini DS-780N jednostavnim za upotrebu bez potrebe za prethodnom obukom te omogućuje da pravi poslovi budu spremni i dostupni pravim korisnicima trenutačno i jasno. Zaključavanjem kontrolne ploče onemogućuje se promjena poslova na lokalnoj razini.

Inovativne pametne značajke pojednostavljuju skeniranje velikih količina papira

Jednostavno prilagodite slike tijekom skeniranja upotrebom Epsonovih softvera za poboljšanje slike s funkcijama poravnanja i automatskog rotiranja. Napredne značajke, poput prepoznavanja crtičnog koda i optičkog prepoznavanja znakova za zone omogućuju razdvajanje dokumenata i jednostavno imenovanje dokumenata.

Dinamično i pouzdano ulaganje dokumenata

Inteligentne značajke kao što je sustav rolanja za aktivno razdvajanje pomažu pri sprečavanju gubitka vremena zbog dvostrukog umetanja dokumenata. Svaki list papira bit će precizno skeniran i snimljen uz najvišu kvalitetu zahvaljujući senzorima ugrađenima u skener ili mogućnosti za ručno umetanje duljina papira.

Sustav aktivnog umetanja počinje od inovativne ladice za papir koja omogućuje jednostavnije skeniranje stranica. Smanjenjem trenja između ladice i papira koji se skenira, medijima se omogućuje jednostavniji prolaz kroz uređaj uz dovođenje pogrešaka pri umetanju na najmanju moguću mjeru.

Opcija preskakanja u slučaju otkrivanja dvostrukog umetanja znači da teški mediji, kao što su omotnice ili dokumenti s Post-it bilješkama, mogu biti skenirani na dodir gumba, bez rizika.

Ključne značajke

  • Ugrađena mogućnost umrežavanja: Brzo, jednostavno povezivanje i postavljanje s IC karticom i prijavom putem LDAP-a
  • Brzo skeniranje velikog broja dokumenata: ADF od 100 listova i skeniranje 45 stranica u minuti pri rezoluciji od 300 dpi
  • Vrhunska sigurnost i nadzor: Centralizirano upravljanje uređajima i zadacima i upravljačka ploča na zaključavanje
  • Inovativne značajke radnog procesa: Prvi spori način rada u industriji i mogućnost preskakanja otkrivanja dvostrukog ulaganja
  • LCD upravljačka ploča u boji: Intuitivne komande na dodirnom zaslonu za jednostavnu obradu zadataka
Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 100 stranica
Sučelje USB 3.0