Epson WorkForce DS-860

Skener Epson Workforce DS-860 je produktivan A4 skener s automatskim posluživanjem. WorkForce DS-860 je najbrži obostrani skener s automatskim posluživanjem listova A4, savršen za javni sektor, zdravstvene ustanove i banke.
Proizvođač: Epson
0,00 (HRK)

Skener Epson Workforce DS-860

Zahvaljujući brzoj obradi podataka ovaj skener s automatskim posluživanjem listova idealan je za brzo i jednostavno odvijanje radnih procesa dokumenata.

Izvedba i produktivnost

Ovaj skener kompaktnog je oblika i omogućuje brzo skeniranje do 65 stranica/130 slika u boji u minuti, čak i pri razlučivosti od 300 dpi. To u kombinaciji s hardverskom JPEG kompresijom omogućuje bržu obradu velikih zadataka skeniranja. Njegova ReadyScan LED tehnologija certificirana je za proizvode bez žive i jamči da vrijeme potrebno za zagrijavanje prije skeniranja nije potrebno.

Besprijekorna integracija u sustave za upravljanje dokumentima i sustave oblaka

Epson Document Capture Pro olakšava integraciju ovog poslovnog skenera u sustav za upravljanje dokumentima, čime se ubrzava radni proces i omogućuje snimanje, pretvorba i distribucija skeniranih podataka u sustav za pohranu dokumenata. Osim toga, prepoznavanje crtičnog koda i zonski OCR omogućuju automatizaciju obrade velikih dokumenata, kao što je imenovanje dokumenata i stvaranje mapa. DS-860 jednostavan je za integraciju u gotovo bilo koji sustav za upravljanje dokumentima i radni proces zahvaljujući podršci za upravljačke programe WIA, TWAIN i ISIS. Epson Scan nudi široki izbor naprednih značajki snimanja dokumenata, kao što je poboljšanje teksta te automatsko ispravljanje ukošenosti, što poboljšava učinkovitost i povećava izvršavanje radnih zadataka. DS-860 može skenirati i na formate .docx, .xlsx i .pptx.

Jednostavno dijeljenje putem Etherneta

Dostupna je i opcija jedinice mrežnog sučelja.

Ključne značajke

  • Velike brzine skeniranja: Skeniranje velike brzine do 65 stranica/130 slika u boji u minuti, čak i pri razlučivosti od 300 dpi.
  • Savršena integ. sa sust. za uprav. dok. i oblakom: Document Capture Pro
  • Širok raspon podrške upravljačkih programa: WIA, TWAIN i ISIS
  • Brža obrada: Hardverska kompresija JPEG slike
Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 80 stranica
Sučelje USB 2.0