Epson WorkForce DS-860N

Skener Epson Workforce DS-860N je produktivan A4 skener s automatskim posluživanjem. WorkForce DS-860N s jedinicom mrežnog sučelja je najbrži obostrani skener s automatskim posluživanjem A4 listova.
Proizvođač: Epson
0,00 (HRK)

Epson Workforce DS-860N

Zahvaljujući značajkama velike brzine obrade podataka savršen je za jednostavno odvijanje radnih procesa dokumenata. Document Capture Pro omogućuje da više korisnika koristi prednosti značajki Push Scan, a jedinica mrežnog sučelja znači da je ovaj model savršen za dijeljenje na uredskoj/odjelnoj mreži u vladinim, zdravstvenim ustanovama i bankama.


Izvedba i produktivnost

Ovaj skener kompaktnog je oblika i omogućuje brzo skeniranje do 65 stranica/130 slika u boji u minuti, čak i pri razlučivosti od 300 dpi. To u kombinaciji s hardverskom JPEG kompresijom omogućuje bržu obradu velikih zadataka skeniranja. Njegova ReadyScan LED tehnologija certificirana je za proizvode bez žive i jamči da vrijeme potrebno za zagrijavanje prije skeniranja nije potrebno.

Besprijekorna integracija u sustave za upravljanje dokumentima i sustave oblaka

Epson Document Capture Pro olakšava integraciju ovog poslovnog skenera u sustav za upravljanje dokumentima, čime se ubrzava radni proces i omogućuje snimanje, pretvorba i distribucija skeniranih podataka u sustav za pohranu dokumenata. Osim toga, prepoznavanje crtičnog koda i zonski OCR omogućuju automatizaciju obrade velikih dokumenata. Također može prosljeđivati skeniranje pomoću značajke Push Scan s uređaja putem mreže ili USB-a, što pomaže u povećavanju uredske produktivnosti.

Priloženi softver za skeniranje

Epson Scan nudi široki izbor naprednih značajki snimanja dokumenata, kao što je poboljšanje teksta te automatsko ispravljanje ukošenosti, što poboljšava učinkovitost i povećava izvršavanje radnih zadataka. Skenira i u formate .docx, .xlsx i .pptx.

Jednostavno dijeljenje putem Etherneta

Kad se upotrebljava zajedno sa softverom Document Capture Pro, jedinica mrežnog sučelja omogućuje prilagodbu naredbi „skeniranje u“, kao što su, između ostalog, „skeniranje u e-poštu“, „skeniranje u Microsoft SharePoint™“ ili „skeniranje u oblak“, izravno s ploče skenera.

Ključne značajke

  • Jednostavno dijeljenje putem Etherneta: U komb. s Document Capture Pro, jedinica mrežnog sučelja omogućuje prilagodbu naredbi „skeniranje u“
  • Epson Push Scan: Poboljšanje teksta i automatsko ispravljanje ukošenosti pomažu u poboljšanju učinkovitosti
  • Velike brzine skeniranja: Skeniranje velike brzine do 65 str./130 sl. u boji u minuti, čak i pri razlučivosti od 300 dpi.
  • Savršena integ. sa sust. za uprav. dok. i oblakom: Document Capture Pro
  • Širok raspon podrške upravljačkih programa: WIA, TWAIN i ISIS
Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 80 stranica
Sučelje Ethernet