Fujitsu fi-6010N

Fujitsu fi-6010N je user-friendly mrežni skener savršen za poslovnice fokusirane na razvoj timskog rada. Uređaj ima intuitivno i jednostavno sučelje koje Vam omogućava biranje između različitih izbornika. Rutinske zadatke izvršava s predefiniranim tipkama (transfer skeniranih podataka u mapu za dijeljenje, e-mail, fax, printer).
Proizvođač: Fujitsu
0,00 (HRK)

Fujitsu fi-6010N je user-friendly mrežni A4 skener savršen za poslovnice fokusirane na razvoj timskog rada. Uređaj ima intuitivno i jednostavno sučelje koje Vam omogućava biranje  između različitih izbornika. Rutinske zadatke izvršava s predefiniranim tipkama (transfer skeniranih podataka u mapu za dijeljenje, e-mail, fax, printer).

Bitna značajka skenera je veliki zaslon u boji za kontroliranje skeniranih slika prije slanja.

Uređaj je opremljen s funkcijama kao što su: podešavanje kvalitete slike, detekcija orijentacije, detekcija veličine papira i detekcija boje. Micanje praznih stranica osigurava da se ne skeniraju i nepotrebno šalju prazne stranice.

Sigurnost je isto jedna od bitnih značajki. Svakog se korisnika može tražiti da se prijavi i šalje zaštićene PDF dokumente. Auto-logout je još jedna od bitnih funkcija koja omogućuje automatsku odjavu korisnika nakon isteka sesije.

Fujitsu Fi-6010N prosječno može odraditi i do 2000 stranica na dan s brzinom od 25 ppm, ima ADF kapacitet od 50 A4 lista i automatsko prepoznavanje veličine dokumenta.

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje Ethernet
Brzina skeniranja - jednostrano 25 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 50 slika u minuti (ipm)