Fujitsu fi-65f

Kompaktni i lagani Fujitsu f-65f idealan je skener za užurbane urede i maloprodajna okruženja. Brzo skenira važne dokumente kao što su putovnice, osobne iskaznice, vozačke dozvole, recepte ili zdravstvene iskaznice.
Proizvođač: Fujitsu
0,00 (HRK)

Kompaktni i lagani Fujitsu f-65f idealan je skener za užurbane urede i maloprodajna okruženja. Brzo skenira važne dokumente kao što su putovnice, osobne iskaznice, vozačke dozvole, recepte ili zdravstvene iskaznice. Lako se integrira u bilu koju liniju poslovnih aplikacija (LoB).

fi-65f  teži manje od 1 kg i ima malen otisak od samo 145x234 mm što ga čini idealnim i za najmanje radne stolove, recepcije ili kase. Uređaja opisuju brza povezanost preko ISB 2.0, vrhunske performanse i jednostavna instalacija.

Skener se može napajati i preko USB utora te se isto može koristiti u mobilnim okruženjima bez gradske mreže.

Fujitsu hvata sliku u 1 sekundi (kod 200 dpi). Kad su potrebni detalji uređaj donosi čistu sliku u rezoluciji od 600 dpi bilo da se radi o jednobojnom ili višebojnom dokumentu.

Skeniranje traje samo 1.7 s kod rezolucije skeniranja od 200 dpi. Auto-cropping funkcija optimizira veličinu skena kako bi se štedjelo na prostoru a auto deskview orijentira sliku prema originalu, onako kako je postavljen dokument na staklu za skeniranje.

fi-65f ima ugrađene PaperStreamIP drivere prema TWAIN/ISIS standardima koji služe za procesuiranje boja te postiže iznimne preciznosti kod OCR-a.

Max.veličina dokumenta A6
Način skeniranja Jednostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 1 stranica
Sučelje USB 2.0