Fujitsu fi-6800

Fujitsu fi-6800 jedinstven je i impresivno brz A3 skener, nudi najbolji omjer uloženog i dobivenog u klasi srdnje velikih skenera. Brzo skeniranje od 130ppm/260ipm u kombinaciji sa inteligentnim funkcijama daje pouzdani uređaj za istinsko skupno skeniranje i sve to u jedinstvenom, novom i kompaktnom dizajnu.
Proizvođač: Fujitsu
0,00 (HRK)

Fujitsu fi-6800 jedinstven je i impresivno brz A3 skener, nudi najbolji omjer uloženog i dobivenog u klasi srdnje velikih skenera. Brzo skeniranje od 130ppm/260ipm u kombinaciji sa inteligentnim funkcijama daje pouzdani uređaj za istinsko skupno skeniranje i sve to u jedinstvenom, novom i kompaktnom dizajnu.

S obnovljenim Paper protection i Multi Feed funkcijama, problemi s uvlačenje papira rješavaju se prije no što se dogode. Uređaj omogućava velike brzina skeniranja kod skeniranja Din A4 dokumenata u boji, crno bijelo ili sivoj skali.

VRS Professional sklopovlje smanjuje samu pripremu dokumenta za skeniranje i samim time ubrzava cijeli proces.
Fi-6800 je najkompaktniji, visoko razvijeni, srednje veliki  produkcijski skener na tržištu. S jedinstvenim sklopovljem za rukovanje dokumentima i programom za poboljšanje slike korisnik dobiva kompletno, visoko razvijeno rješenje za prihvat slike.

Fujitsu fi-6800 najmanji je skener u klasi . Zauzima  53% manje prostora i teži 72% manje od svojih prethodnika. Jednostavan dizajn čini ga jednostavnim za održavanje.

fi-6800 podržava mnoge nove tehnologije koje pojednostavljuju proces skeniranja i maksimiziraju produktivnost.

•   Besprijekorna Microsoft® Office SharePoint® Server povezanost - služi za jednostavno upravljanje dijeljenjem i pregledavanjem digitalnog dokumenta.
•    Smanjuje gnjavažu s poslovima nakon skeniranja- automatsko slaganje osigurava da su vaši dokumenti uredno poslagani  dok Automatic Image Quality Cheker provjerava sve nepravilnosti na slikama tj. nabore ili oštećenja.
•    Napredno upravljanje dokumentima koje štiti dokumente od oštećenja.
•    Kratko vraćanje iz sleep moda – manje od 6s unatoč korištenju posebno svijetlog LED izvora.
Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 500 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 130 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 260 slika u minuti (ipm)