Fujitsu fi-7160

Brz, jednostavan, produktivan. Skener Fujitsu fi-7160 zbog svoje jednostavnosti ne zahtijeva dodatne treninge za korištenje. S mogućnošću obostranog skeniranja fi-7160 skenira A4 dokumente u boji s brzinom od 60 ppm/120 ipm dajući time najbolji omjer dobiveno/uloženo. U uvjetima gdje je potrebna veća propusnost i produktivnost fi-7160 donosi impresivne brzine skeniranja od 80 ppm/160 ipm.
Proizvođač: Fujitsu
0,00 (HRK)

Fujitsu fi-7160 je jedan od prvih stolnih skenera u svijetu koji nudi zaštitu papira pomoću akustičkih senzora - detektiranjem nepravilnih šumova. Uparivanje ove tehnologije s naprednim sklopovljem i programom povećava vašu produktivnost.

Brz, jednostavan, produktivan. fi-7160 zbog svoje jednostavnosti ne zahtijeva dodatne treninge za korištenje.
S mogućnošću obostranog skeniranja fi-7160 skenira A4 dokumente u boji s brzinom od 60 ppm/120 ipm dajući time najbolji omjer dobiveno/uloženo. U uvjetima gdje je potrebna veća propusnost i produktivnost fi-7160 donosi impresivne brzine skeniranja od 80 ppm/160 ipm.

Od sklopovlja se izdvaja :
Velika ladica za papir - u ladicu se može staviti i do 80 papira te ih neprekidno ubacivati u skener

Sučelje velikih brzina – Podrška za USB 3.0 osigurava brz protok podataka između skenera i računala

LCD zaslon i upravljačka ploča – LCD zaslon prikazuje korisne informacije uključujući  trenutne postavke skeniranja, broj skeniranih papira, status pogreške.

fi-7160 je također opremljen s ''Skew Reducer'' funkcijom. Funkcija prepoznaje dali se papir ukosi te ga poravnava. Funkcija je izuzetno korisna ka d se skeniraju dokumenti različitih veličina. S ovom funkcijom više nema izgubljenih podataka na rubovima ili u kutovima  i nema više ponavljanja skeniranja.

fi-7160 korisni ultrazvučne senzore  koji detektiraju grešku kada se istovremeno detektiraju dva ili više dokumenta.  Ako je na dokument namjerno priložen neki manji dokument kao npr. slika tada se u postavka može postaviti da skener ne javlja grešku.

fi-7160 ima ugrađene PaperStreamIP drivere prema TWAIN/ISIS standardima koji služe za procesuiranje boja te postiže iznimne preciznosti kod OCR-a.

fi-7160 dolazi opremljen sa centralnim administrativnim svojstvima koja omogućavaju sistem administratoru  upravljanje nad više skenera s jednog mjesta. Administratori mogu jednostavno pokretati statuse te nadograđivati skener.

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 80 stranica
Sučelje USB 3.0
Brzina skeniranja - jednostrano 60 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 120 slika u minuti (ipm)