Fujitsu N7100

Jednostavni mrežni skener A4 formata sa velikim zaslonom. Veliki ekran s tipkovnicom integriranom na zaslonu, te PC funkcije samo su neke od prednosti ovog kompaktnog mrežnog skenera. Može se može koristiti u uredu ili na prijemnim pultovima gdje je prostor ograničen. Korisnik može skenirati, spremiti podatke i prenijeti ih bez potrebe za računalom.
Proizvođač: Fujitsu
0,00 (HRK)

Fujitsu N7100 - jednostavni mrežni skener A4 formata sa velikim zaslonom.

Veliki ekran s tipkovnicom integriranom na zaslonu, te PC funkcije samo su neke od prednosti ovog kompaktnog mrežnog skenera. Može se može koristiti u uredu ili na prijemnim pultovima gdje je prostor ograničen. Korisnik može skenirati, spremiti podatke i prenijeti ih bez potrebe za računalom.

Brzo skeniranje koje podržava skeniranje plastičnih kartica (osobne iskaznice i sl.)

Konstantna brzina od 25 stranica u minuti (ppm), čak i kod skeniranje pune stranice u boji A4 formata, obostrano, na 300 DPI. Fujitsu N7100 dolazi sa preciznim ulagačem dokumenata koji podržava široki spektar dokumentacije od tankog do debelog papira, pa sve do plastičnih kartica. Npr. na prijemnim pultovima banaka, bolnica i sl. mogu se zajedno skenirati plastične kartice (osobne iskaznice, zdravstvene iskaznice...) i prijemni obrasci.

Manja vremena čekanja

Zadovoljniji korisnici zahvaljujući manji vremenim čekanja. Obrada slike nakon skeniranja je brza zahvaljujući boljem procesoru / memoriji. Vrijeme proteklo od početka do kraja skeniranja, uključujući obradu slike (kada se zadnja skenirana stranica pojavi na ekranu), je 50% kraće u odnosu na prethodni model. Poslovi skeniranja koji se ponavljaju mogu se odraditi pritiskom na samo jednu tipku, što uvelike poboljšava produktivnost.

Visoka razina sigurnosti kod zajedničkog korištenja

Fujitsu N7100 postiže visoku sigurnost u okolini u kojoj skener koristi više osoba. Korisnici mogu biti mirni jer je sve automatizirano: provjera kod skeniranja, šifriranje podataka kod obrade, te brisanje podataka nakon skeniranja.

 1. pristup skeneru preko forme za logiranje strogo kontrolira što korisnici mogu sa skenerom
 2. skenirani podaci mogu se izvesti kao PDF datoteka zaštićena lozinkom
 3. napredne sigurnosne mjere čuvaju skenirane podatke od znatiželjnih očiju
 • Šifriranje

N7100 šifrira i privremeno sprema skenirane podatke tijekom obrade i slanja podataka na e-poštu, faks, pisač ili mrežu.

 • Brisanje skenova

Nakon što su skenirani podaci spremljeni ili poslani na željeno mjesto N7100 automatski priše privremeno spremljene podatke iz unutrašnje memorije. Čak i ako se javi greška tijekom brisanja, preostali podaci se automatski brišu iz memorije kod sljedećeg pokretanja skenera.

 • Sigurna inicijalizacija

Kad se N7100 inicijalizira, slobodna područja unutrašnje memorije mogu se pisati s potpuno slučajnim, besmislenim nizom podataka. Kao dodatna sigurnosna mjera, nakon što se obrišu korisnički podaci stvara se novi ključ za šifriranje. Sve to osigurava da se stari korisnički podaci ne mogu dohvatiti iz otvorene memorije.

 

Prilagodba Vašim specifičnim potrebama

Administratori mogu prilagoditi postavke skenera i izbornika na ekranu osjetljivom na dodir tako da odgovaraju radu određenog korisnika ili grupi korisnika registriranih na skener. Korisnička aplikacija može biti integrirana u skener kao dodatak koristeći isključivo SDK (za Windows). N7100 dolazi sa otvorenim USB priključkom za spajanje tipkovnice ili drugih USB uređaja (osim USB memorije). N7100 može se prilagoditi tako da bude terminal isključivo za rad na određenoj operaciji.

Skenovi vrlo visoke kvalitete savršeno pogodni za OCR

Upravljački program za skener PaperStream IP, podržava TWAIN i štedi vrijeme potrebno za fino podešavanje postavki da bi dokument bio pogodan za OCR proces. Automatski pretvara slike u iznimno čiste slike, ubrzava OCR čak i prilikom skeniranja naboranih / zaprljanih dokumenata ili dokumenata s pozadinom.

Jednostavno skeniranje uz automatizirane funkcije

Napredne automatske funkcije osiguravaju da Fujitsu N7100 digitalizira dokumente s izvanrednom preciznošću i učinkovitošću. Lijepi skenovi bez potreba za korisničkom intervencijom:

 1. Auto Orientation - automatska orjentacija slike - portret / pejzaž
 2. Color Detection - detekcija boja
 3. Auto Deskew - automatsko poravnanje ukošenih slika
 4. Paper Size Detection - automatsko prepoznavanje veličine paira, npr. A4
 5. Blank Page Removal - automatsko brisanje praznih stranica
 6. Marker Index - ova funkcija detektira označene riječi te ih ugrađuje kao ključne riječi u PDF datoteke.
Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje Ethernet
Brzina skeniranja - jednostrano 25 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 50 slika u minuti (ipm)