Fujitsu ScanSnap iX500

Fujitsu ScanSnap iX500 kompaktni je skener kojim se može upravljati bežično preko pametnih telefona ili tableta te se moguće spajati na cloud servise. Sa svojim kompaktnim i modernim dizajnom savršen je za radna okruženja gdje postoji svakodnevna potreba za skeniranjem.
Proizvođač: Fujitsu
0,00 (HRK)

Fujitsu ScanSnap iX500 kompaktni je skener kojim se može upravljati bežično preko pametnih telefona ili tableta te se moguće spajati na cloud servise. Sa svojim kompaktnim i modernim dizajnom  savršen je za radna okruženja gdje postoji svakodnevna potreba za skeniranjem.

Služenje uređajem je jednostavno i brzo. Jednostavnim pritiskom na opcije kao što su skeniranje u mapu, mail, PDF izvršava se željena funkcija. Kako bi uvijek imali sve najnovije funkcionalnosti, uređaj će vas upozoriti kada dođe nova verzija programa.

SacanSnap iX500 može direktno slati dokumente na vaš mobilni uređaj (iOS ili Android) zahvaljujući Wi-Fi-u i ScanSnap connect aplikaciji ali također može i slati na vaše cloud servise kao što su Evernote, Dropbox, Google Docs, Salesforce.

iX500 upakiran je s automatskom funkcijama za visoku kvalitetu slike kao što su: obrezivanje, prepoznavanje formata, micanje praznih stranica itd. Kako bi se olakšalo pretraživanje digitaliziranih dokumenata  prema indeksiranju ključnih riječi, iX500  omogućava primjenu OCR za vrijeme ili nakon digitalizacije podataka i generiranje OCR PDF dokumenta.

Fujitsu ScanSnap iX500 osjetno unaprjeđuje produktivnost i pouzdanost. Brzina skeniranja 25 stranica u minuti, jedinstveni GI  procesor za trenutno poboljšavanje slike i bežično rutiranje slike prema mobilnim uređajima, ADF kapacitet od 50 stranica, prepoznavanje dokumenata različitih veličina i novi mehanizam za automatsko uvlačenje papira  samo su neke od karakteristika.

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje USB 3.0
Brzina skeniranja - jednostrano 25 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 50 slika u minuti (ipm)