Fujitsu ScanSnap N1800

Fujitsu ScanSnap N1800 je mrežni skener dokumenata A4 formata za svako radno okruženje, nudi intuitivne i samostalne mogućnosti skeniranja.
Proizvođač: Fujitsu
0,00 (HRK)

Fujitsu ScanSnap N1800 je mrežni skener dokumenata A4 formata za svako radno okruženje, nudi intuitivne i samostalne mogućnosti skeniranja.

Uređaj je izrazito ergonomičan sa svojom ugrađenom podrškom i ekranom osjetljivim na dodir. Sposoban je skenirati i A3 formate sa modom za duge dokumente. N1800 je kompaktan i jednostavan za instalaciju.

Uređaj dopušta razmjenu podataka sa sljedećim značajkama: spremanje u mrežnu mapu ili na FTP server, slati u mail, printanje, slanje u fax i spremanje u SharePoint mapu ili neki Cloud servis. U takvom okruženju dijeljena podataka sigurnost je bitna.
 
ScanSnap N1800 ima mogućnost sesijske autentifikacije, zaštita PDF dokumenta lozinkom, i listu drugih opcija zaštite (enkripcija, brisanje skeniranih slika itd.) kako bi se kontrolirao pristup. Alat za upravljanje omogućava centraliziranu konfiguraciju više umrežnih N1800 skenera.

Skener je opremljen s funkcijama kao što su inteligentno indeksiranje, automatsko prepoznavanje boje i veličine, detekcija orijentacije. Uređaj je konfigurabilan  i dolazi sa SDK programom što omogućava korisnicima da nadograđuju skener prema svojim potrebama.

Fujitsu ScanSnap N1800 može odraditi više od 400 stranica dnevno s brzinom od 20 ppm i ADF kapacitetom od 50 A4 lista.

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje Ethernet
Brzina skeniranja - jednostrano 20 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 40 slika u minuti (ipm)