Fujitsu ScanSnap S1100

Skener Fujitsu ScanSnap S1100 može skenirati sve od veličina poslovnih vizitki do A4 papira, a sa dodavanjem dodatnih nosača papira i do A3 veličina.
Proizvođač: Fujitsu
0,00 (HRK)

Skener Fujitsu ScanSnap S1100 može skenirati sve od veličina poslovnih vizitki do A4 papira, a sa dodavanjem dodatnih nosača papira i do A3 veličina. A4 portret dokumenti mogu biti skenirani i brzinom manjom od 8 sekundi po stranici.

Uz standardne dokumente  papirnatog tipa, skener može skenirati i plastične kartice kao što su osobne iskaznice, kreditne kartice ili članske iskaznice. Višestrani dokumenti automatski se ubacuju u skener pa nema potreba za dodatnim pritiskom tipki.

S tom metodom moguće je i obostrano skeniranje. Kako bi skeniranje bilo još jednostavnije ScanSnap S1100 provjerava svaki dokument kao bi ustanovio da li je potrebno skeniranje u crno-bijeloj tehnici , u boji, koje veličine je skenirani dokument i da li treba odbaciti prazne stranice. Sve to služi tome da se poveća brzina skeniranja i štedi prostor za pohranu.

S1100 dolazi s mogućnošću spremanja u cloud servise kao što su Dropbox, Gogle Docs itd.

ScanSnap Connect je aplikacija (treba se skinuti) koja omogućava skeniranje prema IPad, IPhone, Android i Kindle uređajima.

S1100 dolazi  s programom koji omogućava skeniranje poslovnih kartica  i uvozom tih podataka u Excel, Outlook, Address Book.

Još jedno od svojstava je automatsko detektiranje boja i veličine stranice kako bi se resursi i potrebna veličina spremišta držala na minimumu.

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Jednostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 1 stranica
Sučelje USB 2.0