Kodak Alaris

Kodak ALARIS - nova tvrtka rođena iz jednog od svjetskih najlegendarnijih brandova.

Tvrtka koja je strastvena kada je u pitanju korištenje tehnologije. Teži tome da se pomoću tehnologije, bilo da se radi o digitalnim skenerima, softverskim uslugama ili nečem trećem, poboljša život ljudi diljem planeta.

Sortiraj po
Prikaži
po stranici

KODAK i2420

Skener Kodak i2420 je idealan skener za kombiniranje jednostavnih operacija i značajki te štedi vrijeme skeniranja. Omogućuje povećanje produktivnosti kroz različite veličine dokumenata u jednoj seriji.
0,00 (HRK)

KODAK SCANMATE i1150

Malen, tih, brz i inteligentno dizajniran skener A4 formata KODAK SCANMATE i1150 namijenjen je za korištenje u poslovanju gdje su zaposlenici u direktnom doticaju sa kupcima.
0,00 (HRK)

KODAK SCANMATE i1150WN

Bežićni skener kodak ScanMate i1150WN je idealan za male radne prostore ili otvorene urede zbog njegove mogućnosti dijeljenja i jednostavne mreže.
0,00 (HRK)

Kodak ScanMate i1190 skener

Inteligentan, mrežni i poslovan skener, Kodak ScanMate i1190 skener je idealno rješečnje za poslovanja u kojima se zaposlenici svakodnevno susreću s velikim količinama poslovnih transakcija.
0,00 (HRK)

KODAK SCANMATE i940

Uz kompaktni skener KODAK SCANMATE i940, distribucija, prikupljanje i upravljanje informacijama je jednostavno i lako za upotrebu.
0,00 (HRK)