Kodak skeneri

Od stolnih do produkcijskih skenera za velike količine dokumenata, Kodak ALARIS ima idealno rješenje za skeniranje.

Sortiraj po
Prikaži
po stranici

KODAK SCANMATE i940

Uz kompaktni skener KODAK SCANMATE i940, distribucija, prikupljanje i upravljanje informacijama je jednostavno i lako za upotrebu.
0,00 (HRK)

KODAK Scanner SceyeXA4

Profesionalni skener dokumenata visoke razlučivosti s optičkom rezolucijom od 10 megapiksela. Namijenjen je za potpuno automatski postupak skeniranja i najbolju kvalitetu skeniranja za velike količine dokumenata. Uz novi PRIMEflash sustav omogućuje skeniranje bez refleksije čak i na sjajnim površinama kao što su časopisi, omotnice, id-kartice i drugo
0,00 (HRK)

KODAK skener i2420

Skener Kodak i2420 je idealan skener za kombiniranje jednostavnih operacija i značajki te štedi vrijeme skeniranja. Omogućuje povećanje produktivnosti kroz različite veličine dokumenata u jednoj seriji.
0,00 (HRK)

Kodak i3400 skener

Kodak i3400 skener namjenjen je za isporuku konzistentnog protoka za vaš ured. Ovaj rotirajući skener A3 može podnijeti praktički svaki izazov dok zauzima manje mjesta na vašem stolu - što ga čini savršenim za bilo koji posao koji ne troši ni sekunde.
0,00 (HRK)

KODAK skener SCANMATE i1190E

Kodak ScanMate i1190E skener je namjenski alat za obradu transakcija na stolnom računalu. I1190E ima snažnu, ugrađenu obradu slike.
0,00 (HRK)