Kodak ScanMate i1190 skener

Inteligentan, mrežni i poslovan skener, Kodak ScanMate i1190 skener je idealno rješečnje za poslovanja u kojima se zaposlenici svakodnevno susreću s velikim količinama poslovnih transakcija.
Proizvođač: Kodak Alaris
0,00 (HRK)

Kodak ScanMate i1190

Inteligentan, povezan i poslovan skener, Kodak ScanMate i1190 skener je idealno rješečnje za poslovanja u kojima se zaposlenici svakodnevno susreću s velikim količinama poslovnih transakcija. Kodak i1190 osigurava brzinu skeniranja od 40 ppm, kapacitet uvlačenja dokumenata do 75 listova, dnevni kapacitet skeniranja od 5000 dokumenata, funkciju prepoznavanja crtičnih kodova, inteligentnu zaštitu dokumenata, skeniranje malih dokumenata i dugih dokumenata do 3 m te jednostavno upravljanje.

Inteligentan. Povezan. Poslovan.

Kodak i1190 skener je odlično rješenje za poslovanja u kojima se zaposlenici svakodnevno suočavaju s velikima količinama poslovnih transakcija. Kompaktan je, brz i tih skener koji omogućuje brže poslovne transakcije i time i učinkovitije poslovanje. Skener se jednostavno spoji sa programskom podrškom i poslovnima aplikacijama te omogućuje jednostavno skeniranje, zahvaćanje informacija, izdvajanje i dijeljenje podataka s različitima poslovnima aplikacijama. Instalacija u Windows, MAC, Linux okoline je sasvim jednostavna a skener osigurava i upravljačke programe Linux, ISIS, TWAIN kompatibilne s poslovnima aplikacijama. Skener je idealno rješenje za sva poslovanja u kojima se susreće s velikima količinama papirnih dokumenata kao što su bankarstvo, računovodstvo, osiguranja i vladina tijela.

ZNAČAJKE:

 • Preporučena dnevna količina skeniranja: do 5000 dokumenata
 • Brzina skeniranja: 40 ppm pri 200 dpi i 300 dpi
 • Optička rezolucija: 600 dpi
 • Najveća veličina dokumenta: 215 mm × 355,6 mm; način skeniranja dugih dokumenata: dužina dokumenata do 3 m
 • Najmanja veličina dokumenta: 63,5 mm × 65 mm; najmanja širina pri centralizaciji pomoću vizualnih vodilica: 50,8 mm
 • Uvlakač: do 75 listova 80 g/m² papira; obradi i male dokumente kao što su osobne iskaznice, poslovne kartice i tvrde kartice
 • Priključak: USB 2.0 High Speed, kompatibilno s USB 3.0
 • Podržana programska podrška:
 • WINDOWS: TWAIN, ISIS, WIA upravljački programi; Smart Touch; KODAK Capture Pro Software Limited Edition; KODAK Capture Pro Software Trial Edition; (LINUX SANE i TWAIN upravljački programi dostupni na internetu)
  MAC: NEWSOFT PRESTO! PAGEMANAGER; NEWSOFT PRESTO! BizCard XPRESS; TWAIN upravljački program (dostupno samo na internetu)
 • Formati dokumenata: TIFF, JPEG, RTF, BMP, PNG, PDF, searchable PDF
 • Težina: 3,2 kg
Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 75 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 40 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 10 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 5000 stranica