KODAK Scanner SceyeXA4

Profesionalni skener dokumenata visoke razlučivosti s optičkom rezolucijom od 10 megapiksela. Namijenjen je za potpuno automatski postupak skeniranja i najbolju kvalitetu skeniranja za velike količine dokumenata. Uz novi PRIMEflash sustav omogućuje skeniranje bez refleksije čak i na sjajnim površinama kao što su časopisi, omotnice, id-kartice i drugo
Proizvođač: Kodak Alaris
0,00 (HRK)

SceyeX A4 / A3 - 6. generacija - s PRIMEflashom

Profesionalni skener dokumenata visoke razlučivosti s optičkom rezolucijom od 10 megapiksela. Namijenjen je za potpuno automatski postupak skeniranja i najbolju kvalitetu skeniranja za velike količine dokumenata. S novim PRIMEflash sustavom omogućuje skeniranje bez refleksije čak i na sjajnim površinama kao što su časopisi, omotnice, id-kartice i drugo. Elektronika fotoaparata SceyeX od 10 megapiksela omogućuje brze rezultate skeniranja za samo 1 sekundu. Skenirani dokumenti se po želji spremaju kao PDFplus - uključujući i OCR tekst - i to potpuno automatski. Uz mogućnost korištenja osnovnog softverskog paketa:

• Spremite skeniranje kao JPEG, TIF i PDF

• Izradite višestruke dokumenate

• Spremite i upravljajte dokumentima u datotečnom sustavu

• Izravno šaljite skenirane poruka putem e-pošte

Također, skener ima podršku za TWAIN - Pro-Software paket, koji također nudi širok raspon značajki.

Pomoću softvera Sceye Autoscan moguće je skeniranje bez dodira gumba. Štoviše, kada je program pokrenut, dokument se jednostavno postavlja u laserski obris - Sceye Autoscan koji aktivira snimku sam, ispravlja dokument i izrezuje ga u skladu s tim. Cjelokupna gomila dokumenata sastoji se od pojedinačnih ili višestrukih papira koji se mogu potpuno automatski obraditi - niti je potrebna tipkovnica ili miš. Spremanje slijedi u formatu PDFplus po želji. Datoteke PDFplus sastoje se od slikovnih podataka kao i informacija o punom tekstu dokumenta (OCR tekst). Savršeno za jednostavno pretraživanje po tekstualnom sadržaju putem programa Windows Search ili Spotlight (Mac).

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Jednostrano
Optička rezolucija 300 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 80 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 70 stranica u minuti (ppm)