Panasonic KV-S1015C

Skener Panasonic KV-S1015C je jednostavan alat za pretvaranje vaših papirnatih dokumenata u visoko kvalitetne digitalne datoteke, te upravljanje spremanje i slanje istih sa samo jednim pritiskom tipke.
Proizvođač: Panasonic
0,00 (HRK)

Panasonic KV-S1015C je jednostavan alat za pretvaranje vaših papirnatih dokumenata u visoko kvalitetne digitalne datoteke, te upravljanje spremanje i slanje istih sa samo jednim pritiskom tipke.

Kompaktni dizajn i intuitivno rukovanje čine skener KV-S1015C savršenim za male i srednje poduzetnike nudeći im jednostavne postavke , inovativnu funkcionalnost i niz naprednih mogućnosti.

Tehnologije Ultrasonic Double-Feed Detection i Active Double-Feed Prevention Roller System osigurava pouzdano uzimanje papira i impresivno skeniranje i do 20 stranica u minuti.

Priloženi Bundled Presto! PageManager 9 program pojednostavljuje upravljanje dokumentima i arhiviranje te omogućava mogućnost pretvorbe u PDF dokumente s opcijom pretraživanja za vrijeme cloud usluga kao što je Google Drive. Presto! BizCard 6 pomaže vam u organizaciji poslovnih kartica, s mogućnošću uzimanja kontakt podataka te izvoz do većeg broja email klijenata preko 'One-Click' sinkronizacije.

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 20 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 40 slika u minuti (ipm)