Panasonic KV-S2048C

Skener Panasonic KV-S2048C nudi sveobuhvatan niz učinkovitosti, svestranosti i optimalnu pouzdanost. KV-S2048 odjelni je skener optimiziran za postavljanje u velikim odjelima ispred ureda. Zbog mogućnosti virtualnog skeniranja bilo kakvog tipa dokumenta, od poslovnih kartica do papira idealno je rješenje za uredski stol.
Proizvođač: Panasonic
0,00 (HRK)

Skener Panasonic KV-S2048C nudi  sveobuhvatan niz učinkovitosti, svestranosti i optimalnu pouzdanost. KV-S2048 odjelni je skener optimiziran za postavljanje u velikim odjelima ispred ureda. Zbog mogućnosti virtualnog skeniranja bilo kakvog tipa dokumenta, od poslovnih kartica do papira idealno je rješenje za uredski stol.

Osim standardnih dokumenata, KV-S2048C također ima mogućnost skeniranja kontinuiranih dokumenata do 100'' u duljini kao što su EKG izvješća.

Uz mogućnost kupnje jedinice s Panasonicovim programom "Image Capture Plus" ili Kofax "VRS Elite Workgroup" skener će precizno reproducirati  dokumente i procesuirati ih s lakoćom.

KV-S2048C se može pohvaliti s velikim spremnikom za papire od čak 120 papira. Ultrasonic Double.Feed senzori sami prepoznaju promjene u papirima te ukoliko dođe do nekih većih promjena sam pauzira skeniranje. Još jedna od mogućnosti je i promjena pozadinskog osvjetljenja za različite vrste dokumenata.

Skener je jednostavan za održavanje zbog svojega dizajna koji dozvoljavalagani pristup spremniku za papir, lagano micanje papira kod zaglavljivanja telaganu promjenu valjaka bez da se zove tehničar.

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 100 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 41 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 72 slika u minuti (ipm)