Panasonic KV-S5055C

Panasonic KV-S5055C nudi visoke performanse, efikasnost i pouzdanost. KV-S5055C, odjelni je skener optimiziran za rad u organizacijama s velikim količinama papira.
Proizvođač: Panasonic
0,00 (HRK)

Panasonic KV-S5055C nudi visoke performanse, efikasnost i pouzdanost. KV-S5055C, odjelni je skener optimiziran za rad u organizacijama s velikim količinama papira.

Osim standardnih dokumenata, KV-S5055C nudi također ima mogućnost skeniranja kontinuiranih dokumenata do 100'' u duljini kao što su EKG izvješća.

Uz mogućnost kupnje jedinice s Panasonicovim programom "Image Capture Plus" ili Kofax "VRS Elite Workgroup" skener će precizno reproducirati  dokumente i procesuirati ih s lakoćom.

Neke od prednosti su :
Spremnik (ADF) od 200 strana

Double-Feed Skip tipka - prepoznavanje papira različite veličine  od zadane te njegovo preskakanje pritiskom na jednu tipku.

Mixed Size Document Feedin – korištenje različitih veličina dokumenata, od poslovnih vizitki do papira maksimalne veličine. Svi dokumenti se skeniraju bez potrebe za zaustavljanjem procesa prilikom dolaska različitih formata dokumenata.

Napredno poboljšanje slika – uz kombinaciju programa i sklopovlja KV-S5055C kreira slike koji su kvalitetom jednaki ili čak i veći od skeniranog dokumenta. Zbog te opcije skeneri se mogu koristiti kod preciznog OCR procesuiranja dokumenata.

Funkcija samočišćenja – Niz funkcija za samočišćenje smanjuje potrebu za korisnikovim čišćenjem i održavanjem skenera. Funkcije također osiguravaju dugotrajniji te pouzdaniji rad skenera. Tome pridonose i "Scan Glass Cleaning Brush", četka za čišćenje stakla za skeniranje koja prikuplja prašinu s papira te "Paper Dust Ionizer" koji kreira ionizirani povjetarac koji smanjuju količinu prašine tako što neutralizira naboj prašine.

Detekcija dokumenata sa spajalicom – sprječava prolaz dokumenata sa spajalicom i tako čuva staklo za skeniranje. S time se čuva i staklo a i dokumenata od oštećenja te staklo ostaje u izvrsnom stanju.

Ultrasonic Double-Feed Senzor – omogućava bezbrižnije skeniranje jer prepoznaje ako se neki manji dokument (ljepljive naljepnice) pomiješa s normalnim  te zaustavlja proces skeniranja. Senzor detektira i najmanje promjene pa se tako pouzdanost povećava i kod velikih količina dokumenata.

Skeniranje tankih papira - omogućava skeniranje dokumenata tankih i do 0,04 mm te osigurava pouzdano skeniranje i tankih dokumenata.

Od ostalih prednosti tu su još i jednostrano poravnanje dokumenata, jednostavno korisničko održavanje, automatsko brisanje podataka iz memorije zbog povećanja sigurnosti

Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 200 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 90 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 180 slika u minuti (ipm)