Panasonic KV-S7075C

Ako želite pojednostavniti proces skeniranja te vam je potreban maleni plošni skener Panasonic KV-S7075C je rješenje za vas. S mogućnošću skeniranja bilo kakvog dokumenata, od poslovnih kartica do velikih papira, KV-S7075C je idealan za skeniranje odvojenih predmeta kao i uvezenih kao što su knjige ili putovnice.
Proizvođač: Panasonic
0,00 (HRK)

Ako želite pojednostavniti proces skeniranja te vam je potreban maleni plošni skener Panasonic KV-S7075C je rješenje za vas.  S mogućnošću skeniranja bilo kakvog dokumenata, od poslovnih kartica do velikih papira, KV-S7075C je idealan za skeniranje odvojenih predmeta kao i uvezenih kao što su knjige ili putovnice.

Uz mogućnost skeniranja normalnih dokumenata tu je i mogućnost skeniranja dokumenata dužine do 1000'' kao što su EKG izvještaji i drugi specijalni dokumenti.

Uz mogućnost kupnje jedinice s Panasonicovim programom "Image Capture Plus" ili Kofax "VRS Elite Workgroup" skener će precizno reproducirati  dokumente i procesuirati ih s lakoćom.

Flatbed Multi-Crop - Skener ima mogućnost skeniranja spojenih dokumenata te pravljenja odvojenih slika istovremeno što je prigodno kod skeniranja knjiga.

Flatbed 2 - Page Separation – pomoću ove opcije korisnik može staviti dokumente različitih veličina na površinu za skeniranje  te izrezati dijelove koji mu nisu potrebni. Opcija je korisna kod skeniranja više poslovnih kartica, osobnih iskaznica ili licenci .

Neke od prednosti su :

Spremnik (ADF) od 200 strana

Double-Feed Skip tipka - prepoznavanje papira različite veličine  od zadane te njegovo preskakanje pritiskom na jednu tipku.

Mixed Size Document Feedin - korištenje različitih veličina dokumenata, od poslovnih vizitki do papira maksimalne veličine. Svi dokumenti se skeniraju bez potrebe za zaustavljanjem procesa prilikom dolaska različitih formata dokumenata.

Napredno poboljšanje slika - uz kombinaciju programa i sklopovlja KV-S5055C kreira slike koji su kvalitetom jednaki ili čak i veći od skeniranog dokumenta. Zbog te opcije skeneri se mogu koristiti kod preciznog OCR procesuiranja dokumenata.

Detekcija dokumenata sa spajalicom – sprječava prolaz dokumenata sa spajalicom i tako čuva staklo za skeniranje. S time se čuva i staklo a i dokumenata od oštećenja te staklo ostaje u izvrsnom stanju.

Ultrasonic Double-Feed Senzor – omogućava bezbrižnije skeniranje jer prepoznaje ako se neki manji dokument (ljepljive naljepnice) pomiješa s normalnima, te zaustavlja proces skeniranja. Senzor detektira i najmanje promjene pa se tako pouzdanost povećava i kod velikih količina dokumenata.

Long Paper Mode – omogućava skeniranje dokumenata dužih od 1000'' kao što su EKG izvještaji ili neki drugi posebni dokumenti.

Skeniranje tankih papira - omogućava skeniranje dokumenata tankih i do 0,04 mm te osigurava pouzdano skeniranje i tankih dokumenata.

Od ostalih prednosti tu su još i jednostrano poravnanje dokumenata, jednostavno korisničko održavanje, automatsko brisanje podataka iz memorije zbog povećanja sigurnosti.

Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF + Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 200 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 95 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 190 slika u minuti (ipm)