SCAMAX serija 4x3 / M06

InoTec SCAMAX serija 4x3(Scamax 403, 413, 423, 433) otvara novu dimenziju u skeniranju dokumenata. Korištenjem nove i inovativne tehnologije povećana je pouzdanost proizvoda i propusnost - za još teže projekte skeniranje.
Proizvođač: InoTec
0,00 (HRK)

InoTec SCAMAX serija 4x3 (Scamax 403, 413, 423, 433) otvara novu dimenziju u skeniranju dokumenata. Korištenjem nove i inovativne tehnologije povećana je pouzdanost proizvoda i propusnost - za još teže projekte skeniranje.

Scamax skeneri serije 4x3 koriste se za najzahtjevnije projekte skeniranja - brzine skeniranja do 170 stranica u minuti.

Poboljšanja i obrada slike obrađuju se na vlastitom hardveru unutar samog skenera - poboljšava se produktivnost te se eliminira potreba za dugotrajnom naknadnom obradom na vanjskom računalu.

SCAMAX serija 4x3 ima novo dizajnirani koncept ulagača koji osigurava da ulazni dokumenti velikog raspona širine mogu biti automatski umetnuti u skener. Čak i najtanji papir transportira se kroz skener pouzdano te se osigurava minimalno vrijeme zastoja u slučaju da se papir zaglavi.

Kupnja SCAMAX serije 4x3 je sigurna investicija zahvaljujući InoTec inovativnom planu nadogradnje. Skener se može nadograditi u bilo koje vrijeme kako bi se zadovoljili promjenjivi zahtjevi proizvodnje.

Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 500 stranica
Sučelje Ethernet
Brzina skeniranja - jednostrano 170 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 340 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja Neograničen