Filter by:

Poništi sve

Svi skeneri

Sortiraj po
Prikaži
po stranici

Avision AD215 series

S duljinom od 11,8 inča i težinom od samo 1400 grama, Avision AD215 serija sadrži ugrađeni automatski ulagač dokumenata (ADF) i skener za kartice u kompaktnoj jedinici.
0,00 (HRK)

Avision AD215L

Avision AD215L ima ugrađeni automatski ulagač dokumenata (ADF) i skener za kartice u kompaktnoj jedinici. S inovativnim dizajnom pretinčanog ADF i prednje ladice, AD215L je lagan za korištenje i omogućava vam da skenirate dokument na bilo kojem radnom mjestu.
0,00 (HRK)

Avision AD230U

Avision AD230U je brzi, pouzdani i pristupačni skener koji skenira 40 stranica u minuti, te je brz, pouzdan i pristupačan, naročito za poslovne korisnike gdje je potrebno skeniranje plastičnih osobnih iskaznica, posjetnica, dokumenata ili drugih vrsta teških kartica. Kombinirajući reverzni valjak i napredne tehnologije dovođenja papira, skener AD230U uravnotežuje brzinu s izuzetnom pouzdanost u širokom rasponu skeniranja.
0,00 (HRK)

Avision AD240

Avision AD240 je brz, pouzdan i pristupačan obostrani skener koji skenira brzinom od 40 stranica u minuti (na rezoluciji od 300dpi). Posebno je pogodan za mjesta gdje postoji potreba za skeniranjem plastičnih ID kartica, posjetnica, dokumenta ili velike količine ostale dokumentacije. Kombinirajući preokrenuti valjak i tehnologiju naprednog uvlačenja papira, AD240 koristi veliku brzinu i iznimnu pouzdanost u širokom rasponu situacija.
0,00 (HRK)
0,00 (HRK)

Avision AD8120

Avision AD8210 je visokokvalitetni proizvodni skener s robusnim automatskim ulagačem papira od 500 stranica i plamenom brzinom skeniranja do 120 ppm / 240 ipm u boji, sivim tonovima i jednobojno. Kombinirajući tehnologiju za zaštitu papira i trostruku ultrazvučnu mogućnost otkrivanja dvostrukog napajanja, AD8120 pruža izvanrednu sigurnost napajanja kako bi se povećala produktivnost skeniranja u maloj jedinici.
0,00 (HRK)

Avision AV320E2+

Avision AV320E2 + je najnapredniji i najbrži Avision skener dokumenata. Može skenirati dokumente do formata A3.
0,00 (HRK)

Avision AV50F Plus

Dizajniran s namjerom da bude prenosiv, Avision AV50F plus ima inovativan odvojiv ulagač dokumenata (ADF modul). Skener je moguće odvojiti do ulagača dokumenata (ADF).
0,00 (HRK)

Avision AV5400

Brzi A3 skener sa automatskim ulagačem papira (ADF) i mogućnošću plošnog skeniranja.
0,00 (HRK)

Avision AV620N

Avision AV620N - mrežni A4 skener sa automatskim uvlakačem i dijelom za plošno skeniranje
0,00 (HRK)

Avision AVA5 Plus

Prijenosni skener AVA5 + skenira do A5 veličine, visok je samo 3.8 cm i težak samo 1.1 kg. Za poslovne profesionalce s ograničenim uredskim prostorom, Avision AVA5 plus je dovoljno malen da se smjesti na radnoj površini i dovoljno lagan za nošenje na poslovni put.
0,00 (HRK)

Canon Flatbed Scanner Unit 101

Omogućujući jednostavno povezivanje pomoću USB kabela, opcionalna Jedinica za plošno skeniranje 101 formata A4 može raditi s velikim brojem skenera Canon iz serije DR*. Idealna za uvezane i tanke dokumente, omogućava 50% veću produktivnost od sličnih proizvoda konkurencije. Brzo otvoreno skeniranje visoke razlučivosti (1200 dpi) upotpunjeno je jedinstvenim podesivim poklopcem i kontrolom svjetlosti u okruženju.
0,00 (HRK)

Canon Flatbed Scanner Unit 201

Brzi opcionalni plošni A3 skener, savršen za skeniranje spojenih i osjetljivih medija. Uživajte u besprijekornom dvostrukom skeniranju uz plošni skener Canon 201 i uređaje imageFORMULA koji nude veću raznovrsnost i preciznost prilikom skeniranja knjiga, časopisa i osjetljivih dokumenata.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-6030C

Canon imageFORMULA DR-6030C Kompaktni produkcijski A3 skener za pouzdano i vrlo kvalitetno skeniranje. Canonov izuzetno kompaktni i brzi produkcijski skener za A3 format imageFORMULA DR-6030C pruža odličnu pouzdanost i prilagodljivost: idealan je za centralizirane ili udaljene urede ili specijalizirane kopiraonice koje nude usluge skeniranja.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-C130

Višenamjenski stolni skener DR-C130 za radne grupe pomaže u maksimalnom povećanju produktivnosti. Izuzetno brzi i intuitivni model DR-C130 koristan je uredima i radnim grupama jer ima sveobuhvatan profesionalni softverski paket i može se jednostavno integrirati u informatički oblak, što olakšava snimanje i dijeljenje informacija
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-C240

Kompaktni skener A4 formata za dokumente savršen za zaposlene radne grupe i okruženja za kontakt s korisnicima. imageFORMULA DR-C240 izuzetno je kompaktan i snažan stolni skener robusnog dizajna koji pruža pouzdano rukovanje papirom za skeniranje dokumenata različitih vrsta i formata, uključujući putovnice.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-F120

Odaberite ovaj višenamjenski, produktivan i učinkovit automatski ulagač dokumenata i plošni skener. Uživajte u rješenju za jednostavno i brzo skeniranje uz svestrani skener imageFORMULA DR-F120 s ugrađenim automatskim ulagačem dokumenata i jedinicom za plošno skeniranje. Savršen je za skeniranje širokog raspona vrsta dokumenata uz rezultate vrhunske kvalitete.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-G1100

Produktivan i pouzdan A3 skener za pretvaranje velikih količina papirnih dokumenata u digitalni format. Izuzetno kvalitetan produkcijski A3 skener velike brzine za namjensko skeniranje i kritične zadatke. Savršeno za centralizirane ili udaljene urede i specijalizirane odjele za skeniranje.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-G1130

Produktivan i pouzdan A3 skener za pretvaranje velikih količina papirnih dokumenata u digitalni format. Izuzetno kvalitetan produkcijski A3 skener velike brzine za namjensko skeniranje i kritične zadatke. Savršeno za centralizirane ili udaljene urede i specijalizirane odjele za skeniranje.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-M1060

Izuzetno kompaktan A3 skener koji pruža pouzdane i svestrane radne značajke. Svestran i izuzetno kompaktan A3 skener s polukružnom stazom i mogućnošću odabira ravne staze za umetanje papira. Model DR-M1060 savršen je za pouzdano skeniranje raznih vrsta dokumenata do formata A3, uz male dimenzije.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-M160II

Produktivan, iznimno kompaktan A4 skener idealan za pouzdano skeniranje s velikim količinama papira. imageFORMULA DR-M160II stolni je skener koji podiže produktivnost. Svojim robusnim dizajnom, velikom brzinom i pouzdanim rukovanjem medijima, idealan je za skeniranje s velikim količinama papira.
0,00 (HRK)