Filter by:

Poništi sve

Svi skeneri

Sortiraj po
Prikaži
po stranici

Canon imageFORMULA DR-M1060

Izuzetno kompaktan A3 skener koji pruža pouzdane i svestrane radne značajke. Svestran i izuzetno kompaktan A3 skener s polukružnom stazom i mogućnošću odabira ravne staze za umetanje papira. Model DR-M1060 savršen je za pouzdano skeniranje raznih vrsta dokumenata do formata A3, uz male dimenzije.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-M160II

Produktivan, iznimno kompaktan A4 skener idealan za pouzdano skeniranje s velikim količinama papira. imageFORMULA DR-M160II stolni je skener koji podiže produktivnost. Svojim robusnim dizajnom, velikom brzinom i pouzdanim rukovanjem medijima, idealan je za skeniranje s velikim količinama papira.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-X10C

Canon imageFORMULA DR-X10C Ako se ozbiljno bavite skeniranjem, DR-X10C izvrstan je skener dokumenata do veličine A3 koji nudi vrhunske performanse i pouzdanost za poslove srednjeg obima.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA P-208II

imageFORMULA P-208II: izuzetno kompaktni, produktivni skener za mobilne ili kućne korisnike. Kompaktni i moderni mobilni skener P-208II savršen je izbor za poslovne ljude koji mnogo putuju i kućne korisnike. ADF kapaciteta 10 listova i obostrano skeniranje velikom brzinom osiguravaju održavanje produktivnosti.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA P-215II

Produktivan i robustan prijenosni skener A4 formata za korištenje u uredu, kod kuće ili na putu. Elegantni P-215II donosi istinsku jednostavnost priključivanja i skeniranja u uredu, kod kuće ili na putu. Ovo je najbrži prijenosni skener, s brzinama obostranog skeniranja do 30 ipm.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA ScanFront 330

Kompaktan, inteligentan mrežni skener A4 formata za korporacijske odjele, područne urede i odjele za korisničku podršku. Kompaktan, pouzdan mrežni skener u boji uz koji ćete povećati produktivnost i smanjiti troškove za IT zahvaljujući brzom, jednostavnom radu, centraliziranom sustavu za administraciju i jednostavnoj integraciji u poslovne programe i tijek rada.
0,00 (HRK)

Epson Perfection V19

Skener Epson Perfection V19 je skener za fotografije i dokumente. Snimite, pohranite i podijelite slike i dokumente brzo i jednostavno uz ovaj elegantni, novi kompaktni skener za dom i ured.
0,00 (HRK)

Epson Perfection V370 Photo

Postignite vrhunsku kakvoću skeniranja fotografija A4 formata uz Epson Perfection V370 Photo koji je opremljen ugrađenom jedinicom za folije koja omogućuje jednostavno skeniranje slajdova, filmova i negativa. Zahvaljujući visokoj optičkoj razlučivosti od 4.800 dpi i CCD tehnologiji (eng. charged-coupled device) možete biti sigurni da će svaka pojedinost biti vjerno i izvanredno oštro zabilježena.
0,00 (HRK)

Epson Perfection V550 Photo

Perfection V550 Photo višenamjenski je foto skener koji vašim starim fotografijama udahnjuje novi život. Pomoću Digital ICE® tehnologije i Epson Easy Photo Fix softvera možete jednostavno skenirati razne vrste negativa i pozitiva, ne veće od srednjeg formata. Svoje stare fotografije možete pretvoriti u oštre i jasne digitalne slike, a sve to za svega nekoliko trenutaka.
0,00 (HRK)

Epson Perfection V600 Photo

Uklonite tragove prašine i ogrebotina pomoću ovog svestranog skenera razlučivosti 6400 dpi, koji uključuje i napredne DIGITAL ICE™ tehnologije za film i fotografije.
0,00 (HRK)

Epson Perfection V800 Photo

Pretvorite sve svoje drage uspomene u digitalne medije pomoću ovog skenera profesionalne kakvoće rezolucije 6400 dpi. Skeneru V800 praktički nije potrebno vrijeme za zagrijavanje, a uključuje i držače za film visoke kakvoće koji omogućuju dobivanje brzih rezultata visoke kakvoće. Za bolju jasnoću, prašina i ogrebotine automatski se uklanjaju iz filmova i fotografija.
0,00 (HRK)

Epson Perfection V850 PRO

Skener V850 Pro ima optički sustav s povećanim brojem prijelaza koji omogućuje kvalitetu slike iznimne kakvoće i veću brzinu skeniranja, a skener tako može široki raspon medija i filmova pretvoriti u digitalne slike profesionalne kakvoće.
0,00 (HRK)

Epson WorkForce DS-1630

Kombinacija plošnog skenera i udobnost automatskog posluživača listova kapaciteta 50 stranica omogućuje skeniranje širokog raspona složenih dokumenata, uključujući knjige, uvezene dokumente, putovnice i osjetljive predmete uz brzo i jednostavno skeniranje stogova uredskih dokumenata. Zbog malih dimenzija može se postaviti u recepciju te u okruženja koja su okrenuta kupcima, a može se iskoristiti i u radnim skupinama u uredu.
0,00 (HRK)

Epson WorkForce DS-1660W

Kombinacija plošnog skenera i udobnost automatskog posluživača listova kapaciteta 50 stranica omogućuje skeniranje širokog raspona složenih dokumenata, uključujući knjige, uvezene dokumente, putovnice i osjetljive predmete uz brzo i jednostavno skeniranje stogova uredskih dokumenata.
0,00 (HRK)

Epson WorkForce DS-30

Workforce DS-30 prvi je Epsonov mobilni poslovni skener i jedan od najlakših na tržištu. Omogućuje poslovnim ljudima da brzo i učinkovito rukuju dokumentima dok su u pokretu. Kad god treba skenirati i pohraniti papirne dokumente poput posjetnica ili potpisanih obrazaca, DS-30 ih s lakoćom pretvara u digitalni format.
0,00 (HRK)

Epson WorkForce DS-310

Uz najveće brzine na tržištu u svojoj klasi od 25 stranica u minuti, moći ćete brzo i učinkovito upravljati dokumentima dok ste u pokretu. Zahvaljujući laganom i kompaktnom dizajnu možete ga jednostavno nositi u torbi ili ga odložiti u ladicu i po potrebi koristili za digitaliziranje različitih medija. Radi veće učinkovitosti ima i posluživač listova kapaciteta 20 stranica.
0,00 (HRK)

Epson WorkForce DS-360W

Skenirajte na bilo kojem mjestu s ovim prijenosnim skenerom koji ima ugrađenu bateriju i mogućnost bežične spojivosti. U kombinaciji s laganim i kompaktnim dizajnom DS-360W omogućuje vam brzo i učinkovito skeniranje dokumenata dok ste u pokretu. Možete ga čak i napuniti u pokretu putem USB-a. A uz najveće brzine na tržištu od 25 stranica u minuti1, lako ćete držati papirologiju pod kontrolom.
0,00 (HRK)

Epson WorkForce DS-50000

A3 skener za dokumente. Plošni skener A3 formata, visokih radnih svojstava za uvezane ili osjetljive dokumente.
0,00 (HRK)

Epson WorkForce DS-530

Skener Epson WorkForce DS-530 je inovativni poslovni skener. Inteligentno rješenje skenera s automatskim posluživanjem listova koji je unaprijedio radne procese pametnim značajkama za snimanje širokog niza dokumenata.
0,00 (HRK)

Epson WorkForce DS-530N

Epson WorkForce DS-530N je inovativni poslovni skener s automatskim posluživanjem listova koji je preobrazio radne procese pametnim značajkama za snimanje širokog niza dokumenata.
0,00 (HRK)